Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

dinsdag 23 juli 2013

Dag 3

Opnieuw zijn we 's morgens in de relaxstand opgestart. Lekker buiten ontbijten en daarna zijn MaJin en Jibin gaan tekenen en knutselen in de nieuwe speelkamer (die overigens nog niet helemaal af is). Wij hadden verwacht dat de kamer met deze warmte een soort sauna zou zijn, maar dat valt alles mee. Het is daar namelijk koeler dan op de rest van de veranda, dus de kinderen spelen er nu al graag.

Na de koffie zijn Igor, MaJin en Jibin even boodschappen gaan doen en dat geeft mij de gelegenheid om de boel weer een beetje aan kant te maken.

's Middags zijn we met z'n vieren naar het strandje gegaan. Lekker een plekje uitgezocht in de schaduw, want in de zon is het echt niet uit te houden. Nadeel is wel dat je dan helemaal aan het einde van het strandje zit en met alle mensen voor je heb je dus geen goed zicht op het water. Aangezien ons mannetje de smaak van het zwemmen te pakken heeft gekregen, dient er wel steeds iemand van ons in het water bij te zijn en dit hebben we dan ook afwisselend gedaan.



Na een uurtje of 2 hadden de kids het wel gezien en zijn we terug naar de caravan gegaan. Hier hebben we het badje opgezet en hebben ze daar nog even in gespetterd.

Bijtijds zijn we wat gaan eten en daarna doken ze voor de TV om daar voor de ventilator wat af te koelen. Ze hadden het even helemaal gehad met de warmte. Om 20.30 uur heb ik ons mannetje in bed gelegd en dat ging zonder protest. Daarna ben ik opnieuw met de buuf een rondje gaan lopen. 5 km in een uur tijd, best netjes toch !!
Toen ik terugkwam is MaJin zich klaar gaan maken om naar bed te gaan en ook zij was zo vertrokken. Wij hebben daarna nog even geborreld met de buren onder het genot van een drankje en een knabbel en om 01.00 uur lagen wij in bed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten