Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

vrijdag 26 juli 2013

Dag 6

Ook deze dag begon regenachtig, maar opnieuw stelde het niet veel voor en warmde het al snel op. De beide oma's zouden vandaag op de koffie komen en hier keken de kinderen erg naar uit. Om 11.00 uur heeft Igor ze bij de ingang opgehaald en niet veel later zaten we met z'n allen op de veranda aan een kop koffie en fris. Heel lang hebben de kinderen dit niet volgehouden en al snel hebben ze hun vriendje en vriendinnetje weer opgezocht en zijn lekker hun gang gegaan. Ook wij zijn niet heel lang blijven zitten, want het werd echt te warm onder het afdak en we hebben dan ook een lekker schaduwrijk plekje in het "bos" opgezocht.
De oma's hebben 's middags ook nog gezellig een broodje mee gegeten en daarna zijn we nog even naar het pleintje gegaan om te springtouwen (alsof het niet warm genoeg was). Nadat de oma's om 16.00 uur waren vertrokken heeft Igor de zijwieltjes van Jibin's fiets gehaald en zijn ze samen naar het driehoekje gegaan. Nog geen vijf minuten later kwamen ze terug met de mededeling dat hij het hele driehoekje al had rond gefietst. Natuurlijk moest dit worden vastgelegd, maar helaas krijg ik het filmpje hier niet geplaatst, dus jullie moeten het doen met wat foto's.

 
Nadat Jibin een tijdje had rondgefietst hebben ze ook nog meegedaan aan een speurtocht die door een moeder was uitgezet. Helaas viel die wat tegen dus de buurvrouw en ik zullen de komende week nog eens een poging wagen.
Na het eten is MaJin nog even met Macy gaan oefenen voor de playbackshow en Jibin keek vol bewondering toe en niet alleen dat.
 
Volgend jaar geven we ons mannetje ook maar op, want volgens mij zou hij het helemaal geweldig vinden. Dit jaar mag hij nog gewoon de meest enthousiaste toeschouwer zijn.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten