Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

donderdag 25 juli 2013

Dag 5

Deze dag begon regenachtig en in tegenstelling tot vorig jaar, vond ik het nu wel even een verademing. De temperatuur was goed, dus we konden toch gewoon lekker naar buiten. Het was in ieder geval ideaal weer om boodschappen te doen en met z'n vieren  zijn we naar de Jumbo gereden. We kregen namelijk visite, die gezellig bleef bbq-en en daarvoor moesten we nog wel het een en ander in huis halen. Met een bomvolle kar kwamen we aan bij de kassa en een hoop overbodige lekkernijen werden afgerekend. Moet kunnen, het is tenslotte vakantie.
Eenmaal terug bij de caravan hebben de kids nog even gespeeld en toen hebben we Jibin op bed gelegd in de hoop dat hij even zou gaan slapen en dit lukte vrij makkelijk. Om 15.15 uur kregen we een telefoontje dat de visite onderweg was en dat ze er met een half uurtje zouden zijn, dus niet veel later heb ik ons mannetje wakker gemaakt.
Sandra en Marcel hebben wij via onze blog leren kennen. Na over en weer berichtjes aan elkaar te hebben gestuurd hebben we elkaar zo'n anderhalf jaar geleden voor het eerst ontmoet. Sandra kwam toen gezellig bij ons langs met hun dochter Eline, die maar 3 maanden scheelt met MaJin en de meiden konden het gelijk goed met elkaar vinden. Na deze ontmoeting hebben we per mail en telefonisch contact met elkaar gehouden en ook waren zij aanwezig op het aankomstfeestje van Jibin. Toen zij in januari het voorstel van hun dochter kregen, wilde het toeval dat zij uit hetzelfde tehuis kwam als MaJin. Snel daarna zijn we bij hen langs geweest met onze foto's en verhalen over Kunming en opnieuw was het super gezellig en hebben ook de meiden zich weer prima met elkaar vermaakt. Nu dat ze inmiddels alweer een paar maanden met hun nieuwe aanwinst thuis zijn, vonden we het tijd worden om Linde eens in levende lijve te ontmoeten en vandaag was die dag.
Eenmaal bij de caravan aangekomen, was het voor de kleine meid even wennen, maar al snel had ze de glijbaan en trampoline ontdekt. De grote zussen hadden ook gelijk weer genoeg gespreksstof en niet veel later zijn ze met z'n tweeën naar het strandje gegaan. Wij hebben weer helemaal bij kunnen kletsen en na een tijdje zijn we met de jongste kids ook naar het strandje gelopen. De bedoeling was eigenlijk om de twee grote meiden op te halen, maar toen het kleine grut het water zag wilden zij natuurlijk ook een frisse duik nemen. We zijn dan ook nog een tijdje gebleven en met z'n vieren hadden ze de grootste lol.




Nadat ze allemaal voldoende waren afgekoeld zijn we weer richting caravan gegaan en zijn we aan de voorbereidingen van de bbq begonnen. We hebben met z'n allen heerlijk zitten eten en we verstonden versteld van wat die kleine Linde allemaal heeft zitten eten. Echt een genot om naar te kijken. Nadat de kinderen klaar waren, hebben ze nog even een dvd opgezet, waardoor de papa's en mama's de dag in rust konden afsluiten. Het was opnieuw een geslaagde middag en avond en uiteindelijk hebben we dan ook pas om 22.00 uur afscheid van elkaar genomen, maar niet voordat ik een foto van de twee Kunmingmeiden had genomen.


1 opmerking:

  1. Wij hebben ontzettend genoten bij jullie. Ook voor ons een heerlijk vakantiedagje. 3 fantastische meiden en 1 geweldig knap kereltje. Leuk dat we jullie hebben leren kennen en onze ervaringen met elkaar kunnen delen.
    Liefs, Sandra, Marcel, Eline en Linde

    BeantwoordenVerwijderen