Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

dinsdag 30 juli 2013

Dag 11

Vanmorgen om 9.00 uur waren we allemaal uit bed. De kids doken gelijk op de bank onder een fleecedeken en daar hebben ze ook hun ontbijt mogen nuttigen. Ze waren duidelijk nog niet helemaal uitgerust, dus na het ontbijt werd er nog een dvd-tje opgezet en deze hebben ze al hangend op de bank liggen kijken. Rond 11.30 uur kwam er een vriendinnetje aangelopen om te vragen of de twee meiden kwamen spelen en na enige aarzeling hebben ze zich toch maar klaargemaakt en zijn ze uiteindelijk naar buiten gegaan. De rest van de dag hebben ze gezellig met de andere meiden gespeeld.
Jibin heeft weer heerlijk gefietst en daarnaast heeft hij met een ander buurjongetje gezellig met de Lego gespeeld. Tussendoor heeft ons mannetje nog wel een dutje gedaan, want het campingleven is toch wel erg vermoeiend, zeker na een dagje Efteling.
Om 16.45 uur zijn we naar cafetaria De Toekomst gereden (hier hebben we ook het aankomstfeest van Jibin gevierd). Hier hadden we afgesproken met Karin en Marcel die hun dochter weer kwamen ophalen. De kinderen hebben er heerlijk geklommen en geklauterd en natuurlijk hebben we daar gelijk wat gegeten.
Omdat Karin en Marcel nog ergens anders langs moesten, waren wij ook weer op tijd terug bij de caravan. MaJin had daardoor nog tijd om wat schoolwerk te maken (jawel, ze hadden voor de vakantie allemaal wat huiswerk meegekregen) en Jibin heeft even lekker zitten schilderen.


Inmiddels is het 20.30 uur en zijn beiden kids in de douche geweest en in hun pyjama gehesen. Jibin gaat nu naar bed en MaJin mag nog even een filmpje kijken. Gezellig even met z'n drieen op de bank met een bakje chips.

1 opmerking:

  1. Ik ben weer bij ... Leuke dagen zijn het weer geweest, maar we boffen dan ook wel met dit weer. Ik ook weer lekker weekend, net nog een typelesje gedaan en nu ook op de bank. Fijne avond!
    Liefs, Sandra

    BeantwoordenVerwijderen