Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zondag 28 juli 2013

Dag 9

Vannacht om 2.00 uur werd het eindelijk wat rustiger en regende het alleen nog maar, dus ben ik mijn tanden gaan poetsen en naar bed gegaan. De kinderen hebben echt niets meegekregen van het onweer en het harde gekletter op de caravan en hebben heerlijk geslapen. Jibin werd vanmorgen als eerste wakker om 8.30 uur. MaJin volgde een half uur later en Fenna kwam uiteindelijk om 9.30 uur uit haar bed. Met z'n allen hebben we ontbeten en de dames zijn daarna terug gegaan naar de kamer om met de knuffels te spelen. Ze mogen dan al wel 9 jaar zijn, maar hiervoor voelen ze zich echt nog niet te groot. Ze verzinnen hele verhalen en daarin zitten ze behoorlijk op een lijn, dus dat gaat eigenlijk altijd wel goed. Om 11.30 uur heb ik de meiden toch maar eens aangespoord om zich te gaan aankleden, want als het aan de meiden had gelegen waren ze de hele dag op de kamer gebleven. Eenmaal aangekleed zijn ze naar de winkel gefietst om nieuwe teenslippers uit te zoeken. De keuze was moeilijk, want ze zijn behoorlijk lang weggebleven, maar uiteindelijk zijn ze beiden geslaagd voor 1,95 euro per paar, dus die kunnen we vaker op pad sturen.
's Middags zijn ze samen met Lisa naar het zwembad gefietst en Igor is niet veel later met Jibin ook die kant opgegaan. Ik heb vervolgens in alle rust aan onze derde rapportage voor China kunnen werken. De Nederlandse versie is nu af, nu alleen het vertalen nog. Nadat ik het verslag af had ben ik naar het zwembad gelopen om wat foto's te kunnen maken, maar eenmaal daar aangekomen waren de meiden al aangekleed en alleen Igor en Jibin vermaakten zich nog prima in het water.



Na wat foto's te hebben gemaakt ben ik nog even boodschappen gaan doen en iets na zessen zaten we met z'n vijven aan een redelijk gezonde maaltijd. De meiden mochten daarna nog even een ijsje gaan halen en daar bleek dat de animatie toch best wel leuk was en voordat ze het wisten belanden ze op het podium. Jibin heeft gewoon lekker bij ons een danoontje gegeten. Daar maken we hem net zo blij mee.
Om 8.30 uur lag ons mannetje lekker op bed en niet veel later sliep hij. De meiden hebben toen ook hun pyjama's aangedaan en met een zak chips en wat drinken mochten ze nog naar een dvd-tje kijken.

Ze lagen er in ieder geval eerder in dan gisteren en nu maar hopen dat ze ook snel gaan slapen. Wij gaan zo nog even borrelen met de buren op onze lounge set.

1 opmerking:

  1. Fijn dat jullie zo aan het genieten zijn, veel plezier nog.
    Leuke foto's trouwens.

    Groetjes Wendy

    BeantwoordenVerwijderen