Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zaterdag 3 augustus 2013

Dag 14

Een hele hete dag.
Igor was al vroeg gaan joggen en toen hij terugkwam om 9.00 uur was het al 24 graden. Dit was ook het moment dat de kinderen wakker werden, dus met z'n allen zijn we opgestaan en lekker op de veranda gaan ontbijten. Tijdens het ontbijt hebben we de kinderen gevraagd wat ze wilden doen en MaJin wilde lekker bij de caravan blijven, terwijl Jibin wel oren had om naar het strandje te gaan. Na nog eerste een kop koffie te hebben gedronken is Igor met Jibin richting het water vertrokken en heeft MaJin Macy opgezocht. Beide meiden zijn de laatste dagen helemaal in de ban van schooltje spelen en de schriften en boeken werden voor de dag gehaald en in de speelkamer werd alles klaargezet. Het was daar toen al zo'n 30 graden, dus een ventilator was geen overbodige luxe.

De afspraak was dat als de thermometer bijna 40 graden aan zou geven zij uit de speelkamer moesten. Dit gebeurde iets na het middaguur en uiteindelijk hebben zij toen ook maar hun zwemspullen gepakt en zijn ze richting het strandje gegaan. Dit was echter maar van korte duur, want toen ze eenmaal waren afgekoeld kwamen ze weer net zo vrolijk terug en ook Igor en Jibin hielden het toen voorgezien. Jibin dook vervolgens gelijk in het zwembadje dat we tijdens het ontbijt al hadden gevuld en inmiddels op temperatuur was en vriendje Jordy was ook snel van de partij. MaJin en Macy gingen verder met schooltje, maar nu op een schaduwrijk plekje naast de caravan. De temperatuur in de speelkamer was inmiddels opgelopen naar 48,5 graden.



De rest van de middag hebben de kinderen zich voornamelijk vermaakt met water en daar hoort watermeloen ook bij.





Tegen 17.30 uur hebben we de BBQ aangestoken en niet veel later hebben we heerlijk met z'n vieren zitten smullen. Echt lang tafelen konden we niet, want onze dame had om 19.00 uur een afspraak bij de nagelstyliste gemaakt, samen met Macy. Deze zat al te wachten met tal van potjes nagellak voor zich uitgestald. Het viel voor de meiden dan ook niet mee om daaruit te kiezen, maar uiteindelijk koos MaJin voor blauw en Macy voor roze. Ook de bijpassende stickertjes werden gekozen en toen kon "tante Karin" aan de slag.



Zo'n drie kwartier later konden ze trots het eindresultaat aan het thuisfront laten zien.
's Avonds hebben we nog gezellig zitten borrelen bij de buren, terwijl de meiden hun liedje voor morgen (nu vandaag) nog even oefenden.
Door de warmte lagen beide kids wel wat laat in bed, maar nu ik dit zit te typen slapen ze gelukkig nog, dus ze komen toch redelijk aan hun uurtjes.

1 opmerking:

  1. Wat is het toch heerlijk om zo van een afstand met jullie vakantie mee te kunne genieten. En wat genieten de kinderen zeg!! Heerlijk om te lezen en te weten dat ja als papa en mama dan ook geniet!!! Vandaag effe bijtanken met wat mindere warme temperaturen. Gezellige dag enne die 'tante Karin' zou ik ook wel willen hebben hier op de camping

    Liefs Danielle

    BeantwoordenVerwijderen