Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

woensdag 14 augustus 2013

Weer even terug in de tijd

Vandaag is het precies een jaar geleden dat we kennis maakten met onze reisgenoten, waarmee we een week later zouden afreizen naar China en kregen we de laatste informatie omtrent de reis. Een hele bijzondere tijd brak aan en wat zou ik graag weer even teruggaan in de tijd om die reis nog een keer over te doen. Helaas is dit niet mogelijk, dus kijken we maar uit naar de reis die we (als het goed is) over 3 jaar gaan maken. Een reis die opnieuw zal voeren naar de provincies van onze kinderen en waarbij we opnieuw gaan genieten van hun prachtige geboorteland.
Zoals het er nu voor staat gaan we deze reis niet alleen maken, maar samen met onze hele goede vrienden San en Ingrid en hun Chinese kanjers. Dus naast Yunnan en Sichuan, zullen we ook de provincies van Rosali en Youri aandoen. Een hele onderneming, maar zo heel af en toe genieten we nu al van de voorpret.

1 opmerking:

  1. Bepaalde dagen zullen mijlpijlen blijven en dan de herinnering aan die reis. Ook wij zouden graag nog eens terug willen in de tijd! Geniet van het weekend!

    Liefs danielle

    BeantwoordenVerwijderen