Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zondag 25 augustus 2013

Spontane aktie

We hadden dit weekend niks op de agenda staan, dus we konden nog alle kanten op. Zaterdagochtend in de relaxmodus een beetje aangerommeld in huis. Toen zijn we lekker soep gaan eten bij oma en vervolgens besloten we naar de stad te rijden voor schoenen voor de kinderen. Normaal stellen we dit steeds uit en hebben we uiteindelijk niet meer volop de keus en dit wilden we deze keer voorkomen. Jibin had er niet zoveel zin in, maar ook hij moest eraan geloven. Beide kids hebben 2 paar nieuwe schoenen en ik vond dat ik niet achter kon blijven en heb ook een paar zwarte gympen gekocht. Eenmaal geslaagd zijn we weer naar huis gegaan en daar is Jibin met zijn LEGO autootjes gaan spelen en heeft MaJin haar tablet gepakt. Op het menu stond pizza voor de kinderen en verantwoorde broodjes uit de oven voor Igor en mij. Na het eten Is Jibin lekker in bad gegaan en daarna is hij op tijd gaan slapen. Ons mannetje is trouwens 's nachts ook voortaan helemaal droog, dus nu is hij echt een grote jongen. MaJin mocht wat langer opblijven en heeft gezellig met ons op de bank naar de jongens tegen de meisjes gekeken.

Vandaag gold een beetje hetzelfde. Lekker op ons gemak opstarten en maar zien of we nog zin hadden om iets te gaan ondernemen. Even leek het erop dat het een pyjama-dag zou worden, maar plotseling veranderde MaJin van gedachte en wilde ze gaan fietsen. Jibin vindt het allemaal wel goed, dus snel zijn MaJin en ik ons gaan aankleden en hebben we oma gebeld om te vragen of zij ook zin had om met ons mee te fietsen. Wij weten dat oma dit er gezellig vindt, maar opa krijgt zij niet op de fiets. Toen wij allemaal klaar waren kwam ook net oma aangefietst en zodoende konden we gelijk vertrekken. Omdat het inmiddels al bijna 15.00 uur was, zijn we niet al te ver gegaan. Het doel was De Financiën en hier kwamen we na zo'n 20 a 25 minuten aan. Terwijl wij wat hebben gedronken, hebben de kinderen zich prima vermaakt in de speeltuin. En nadat ze ook nog eens een ijsje hadden gegeten, zijn we daarna gaan midgetgolfen. Het begon allemaal erg gezellig, maar halverwege werden de banen wat moeilijker en had MaJin er wat meer slagen voor nodig, voordat het balletje in het gaatje wilde en daar heeft ons meisje toch wel wat moeite mee. Ze is inmiddels wel zover dat ze alle banen toch heeft afgemaakt, maar oh wat vindt ze het nog moeilijk om te verliezen. Ook Jibin heeft af en toe de golfclub vast mogen houden en met behulp van papa ging het best aardig.







Al met al was het een geslaagde middag. Om 17.00 uur zijn we weer op de fiets gestapt en zijn we naar huis gefietst. Het was inmiddels te laat om nog te gaan koken (vonden wij dan) en dus hebben we maar frietjes gegeten. Beide kids liggen nu lekker te slapen en zijn zich aan het opladen voor hun derde schoolweek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten