Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zondag 18 augustus 2013

De eerste week zit er alweer bijna op.

Beide kids hebben hun eerste schoolweek erop zitten en MaJin was blij dat ze haar vriendinnen weer zag en Jibin kon niet wachten om juffrouw Jacqueline weer te zien. Toch zal het voor Jibin wel even wennen worden, want de juffen hebben besloten om ons mannetje (en niet alleen hem) gelijk maar goed aan te pakken. Inmiddels weten ook zij dat Jibin duidelijke grenzen aangegeven moet krijgen, anders gaat hij maar door. Ach ja, hij is misschien dan wel wat hardleers, het is ook wel een ontzettend lief mannetje. Ook voor MaJin veranderd er wel het een en ander, want naast dat ze dit jaar voor het eerst Engels krijgt, moet er vanaf nu ook huiswerk worden gemaakt. Voor alsnog vindt ze dit alleen maar reuze interessant, maar dat zal in de loop van het schooljaar nog wel veranderen(of niet). Om na deze schoolweek weer lekker even te ontspannen, zijn we gisteren maar weer eens naar de Efteling gegaan. We waren er al op voorbereid dat het druk zou zijn gezien de zomeravond, waarbij de Efteling tot middernacht geopend is en dat was maar goed ook, want toen wij iets na twaalven de parkeerplaats kwamen opgereden werden we al doorgestuurd naar de extra parkeerplaatsen achter het park. Ingrid en San kwamen niet veel later en konden op hetzelfde veld parkeren. Met z'n allen zijn we naar binnen gegaan en omdat we het vermoeden hadden dat de wachttijden bij de attracties zodanig lang zouden zijn, zijn we het sprookjesbos ingelopen. De jongens vinden dit natuurlijk nog prima, maar de meiden waren het al snel beu en nadat we snel even een broodje hadden gegeten zijn ze met z'n tweeen richting de attracties gegaan.

We hadden afgesproken om elkaar weer te zien bij de Vogelrok en we hadden MaJin een telefoon gegeven, zodat ze ons kon bellen zodra ze daar aangekomen waren. Om 14.30 uur ging de telefoon en vroegen de meiden of we die kant inkwamen, want ze waren helemaal uitgedroogd. Op dat moment waren we pas halverwege het sprookjesbos, omdat we er al een hele lange koffiepauze op hadden zitten, dus snel binnendoor zijn we richting het plein van de Vogelrok gelopen. Eenmaal daar hebben de meiden snel wat gedronken en wilde Jibin in het Carnaval festival. Aangezien de rij tot halverwege het plein stond en alle poortjes open waren, hebben we daar toch maar vanaf gezien en zijn we maar naar de speeltuin gelopen. De kids hebben zich hier even lekker kunnen uitleven en wij hebben opnieuw een tafeltje opgezocht en wat vocht tot ons genomen.
 
 

Na een klein uurtje zijn we opnieuw richting het Carnaval festival gelopen, maar de rij was nog net zolang en ook bij Monsieur Cannibal was de rij ongekend lang, dus zijn we naar het Anton Pieckplein gelopen. Hier zijn de papa's en mama's weer op een bankje gedoken en de kinderen zijn samen in de diverse draaimolens gegaan. Op een gegeven moment merkten we dat ons mannetje er aardig doorheen zat en we hebben hem toen in de buggy gezet en zijn een stukje gaan lopen. Binnen no-time was ie vertrokken heeft hij lekker anderhalf uur liggen slapen. In die tijd sloot nog een bevriend stel van Ingrid en San en inmiddels ook bekenden voor ons zich bij ons aan. Met z'n allen hebben we nog uren op het bankje gezeten en toen Jibin weer wakker was en we de kids bij elkaar hadden getrommeld hebben we daar ook ons zelf meegebrachte eten zitten nuttigen. Ingrid had een grote bak couscoussalade meegenomen en ik had een grote bak pastasalade gemaakt en die gingen er bij iedereen wel in. Na het eten zijn we toch maar eens van het bankje afgekomen en zijn we richting de Python gegaan. Hier is MaJin met de drie jongens van het andere stel ingegaan en terwijl zij in de rij stonden zijn Ingrid en ik met de Youri en Jibin naar de oude auto's gelopen. Toen we hier uitkwamen was het voor Jibin wel goed geweest en gaf hij aan dat hij naar huis wilde. Het was inmiddels 21.15 uur en Igor besloot met ons mannetje naar huis te gaan, terwijl MaJin en ik nog bleven. Wij zijn toen met z'n allen opnieuw naar het plein van de Vogelrok gelopen, waar op dat moment een leuk bandje speelde. Hier hebben we een hele tijd staan luisteren en toevallig dat we hier ook nog een adoptiemoeder tegen kwamen die ik ken via onze site's. We hebben we een tijdje met elkaar staan kletsen en dat was erg gezellig. Om 22.45 uur zijn we naar het hoofdplein gelopen, omdat we een liefhebber van Frans Duijts bij ons hadden. Na 2 liedjes besloten we echter om toch maar vast richting de uitgang te lopen daar we de grote meute voor wilden zijn. Uiteindelijk waren we om 23.45 uur thuis en MaJin is gelijk naar boven gegaan en ik denk dat het geen 5 minuten heeft geduurd, voordat ze in slaap was. Het was in ieder geval weer een vanouds gezellige Eftelingdag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten