Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

vrijdag 23 augustus 2013

Jibin-dag

Vanmorgen stonden we met een heel bijzonder gevoel op, want precies een jaar geleden 13.30 uur Chinese tijd en dus 7.30 uur Nederlandse tijd, gingen we op weg naar het kantoor waar niet veel later de overdracht van Jibin aan ons zou plaatsvinden. Tijdens het ontbijt hebben we ons mannetje dan ook verteld dat het vandaag een hele bijzondere dag is, omdat Jibinnetje vandaag precies een jaar bij papa, mama en MaJin is. En natuurlijk hebben we hem verteld dat we zo ontzettend veel van hem houden en dat we hem noooooooooooooooit meer kunnen missen en dat geld echt voor ons allemaal. MaJin is ook echt dol op haar broertje en zegt zeer regelmatig dat ze zo ontzettend blij met hem is en dat hij echt het liefste broertje van de hele wereld is en dat is natuurlijk erg fijn om te horen.
Helaas moesten de kids gewoon naar school en ik werken dus het feestje liet nog even op zich wachten.

Toen Igor de kinderen om 15.30 uur van school haalde, sprak de juffrouw van Jibin hem nog even aan. Ze had het idee dat Jibin vandaag niet helemaal lekker in zijn velletje zat, want hij kon weinig hebben en huilde om alles en dat zijn ze absoluut niet van hem gewend. Misschien heeft het hem vanmorgen dan toch meer gedaan dan wij dachten. Wat zou er toch allemaal in dat bolletje omgaan. Eenmaal thuis was het gelukkig over en heeft hij lekker met MaJin gespeeld. Om 17.00 uur zijn ze met z'n drieën mij op komen halen en zijn we doorgereden naar de MacDonalds (op verzoek van Jibin, die enigszins werd beïnvloed door zijn grote zus). De kids hebben zitten smikkelen van een HappyMeal (met smurf) en wij hebben gewillig meegegeten.


Nadat de buikjes gevuld waren, hebben ze nog even buiten gespeeld en toen zijn we weer naar huis gereden, waar er vervolgens een cadeautje op Jibin lag te wachten. Hij heeft van ons een doos met diverse Lego autootjes gekregen en MaJin was zo lief om al gelijk een aantal autootjes voor hem in elkaar te zetten. Wat is het toch ook een lieve grote zus en die verdient natuurlijk ook een cadeautje. Een tijdje gelden had ik in de opruiming een Disney Dance Party voor de Wii gezien en deze heeft ze van ons gekregen. Ze was helemaal verrast dat ook zij een cadeautje kreeg en reageerde dan ook heel blij en enthousiast.
Terwijl de kinderen met de cadeautjes speelden, hebben we nog gedronken met daarbij een stukje chocoladetaart.


Kortom, wij hebben genoten van deze dag en we beseffen ons op deze dag des te meer hoe bijzonder het is om voor deze twee kanjers te mogen zorgen.

3 opmerkingen:

  1. Met een brok in mijn keel en een traan in mijn oog; wat een mooie bijzondere dag! En wat een liefde tussen broer en zus. De tijd vliegt om en het is heerlijk om met jullie mee te mogen lezen en beleven. Zoveel herkenning........

    Liefs Danielle

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hallo luitjes,

    Wat gaat de tijd toch vlug. vooral omdat jibin al weer
    een jaar bij jullie is. Ook zo geweldig dat broer en zus zo
    goed met elkaar omgaan.
    Jullie hebben de dag heel gezellig ingevuld. super.

    groetjes en een dikke knuffel uit horst.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi en bijzonder!!!!!!

    Groetjes Wendy

    BeantwoordenVerwijderen