Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zondag 11 augustus 2013

Het zit erop

De vakantie zit er nu echt op en beide kids liggen inmiddels lekker op een oor. Van de ene kant hebben ze heel veel zin om weer naar school te gaan en hun vriendjes en vriendinnen weer te zien, maar van de andere kant ziet MaJin ook op tegen het op tijd opstaan en alles op uur en tijd te moeten doen. Ach, binnen no-time zitten ze weer in het ritme en weten ze niet beter.

Dit weekend hebben we het echt rustig aan gedaan en niet veel ondernomen.
Zaterdag zijn we natuurlijk wel weer even bij oma langs geweest voor haar overheerlijke soep en daarna zijn we met z'n viertjes boodschappen gaan doen voor het eten van die avond (en de rest van het weekend), want we hadden MaJin beloofd om te gaan bakplaten. MaJin vindt dit zo gezellig en we hebben er dan ook een leuke avond van gemaakt. Ons meisje heeft weer heerlijk zitten smullen van de grote garnalen en mini hamburgers en Jibin wordt helemaal blij van shoarma (zoals een echte kerel).
Na het eten hebben we de sjoelbak van de zolder gehaald en hebben we met z'n vieren een potje gesjoeld. Wat hebben we een lol gehad en ook Jibin genoot er zichtbaar van.






En de winnaar van de avond was ........................... Ikke.
We laten de sjoelbak maar even beneden staan, want dit krijgt vast een vervolg.

Vanmorgen hebben we het opnieuw rustig aan gedaan. Wij dames zijn lekker gaan badderen en douchen en de heren hebben voor de TV gehangen en met de auto's en garage gespeeld. Tegen drieen zijn we naar mijn ouders gegaan en in eerste instantie wilden we dit op de fiets doen, maar net toen we wilden vertrekken kwam het met bakken uit de hemel, dus toch maar de auto gepakt. Eenmaal bij opa en oma was de lucht weer opgeklaard en na eerst wat gedronken te hebben zijn MaJin en Jibin samen met papa naar het nabij gelegen veldje gegaan om een balletje te trappen. Hier waren meerdere kinderen, waaronder ook een aantal bekenden van school, dus het was al gauw erg gezellig en papa was een beetje overbodig. Mijn moeder en ik zijn ook nog even naar het veldje gelopen, maar eenmaal daar begon het opnieuw te druppelen en uiteindelijk zijn we met z'n allen maar teruggegaan. Om 17.15 uur zijn we naar huis gereden en keurig op tijd zaten we aan de frietjes. Jibin is daarna lekker gaan badderen en na een overheerlijke insmeerbeurt (wat geniet ons mannetje daar toch van) is onze kleine man lekker naar zijn bedje gegaan. MaJin lag er om 20.30 uur in en nu maar hopen dat ze niet al te lang wakker ligt.

1 opmerking:

  1. Wat kunnen jullie terug kijken op een fantastische vakantie!! Morgen alweer school. Ben benieuwd hoe de eerste schooldag voor beide gaat verlopen. Succes met het vinden van het ritme!!

    Liefs Danielle

    BeantwoordenVerwijderen