Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zaterdag 21 juli 2012

Date met onze reisgenoten

Gisteren stond de kennismaking met onze reisgenoten op het programma. Hier hadden we ontzettend veel zin in en daarnaast waren we natuurlijk ook erg nieuwsgierig hoe het zou klikken. Er was natuurlijk al heel gezellig mail- en telefooncontact geweest, maar als je elkaar dan in levende lijve ontmoet kan de ervaring zomaar anders zijn. Gelukkig was dit niet het geval en was er wat ons betreft wel degelijk een klik. We hadden afgesproken bij een overdekte speelgelegenheid Pirateneiland in Gorinchem, want we hadden weinig vertrouwen in het weer, dus de camping zou dan wel weer behelpen zijn. Niet zozeer voor ons, maar wel voor de meiden. We hadden om 11.00 uur afgesproken en zouden op elkaar wachten bij de ingang. Toen we beiden aanwezig waren zijn we naar binnen gegaan en werden er gelijk cadeautjes uitgedeeld. Hun mannetje, die nu nog samen met Jibin in China zit, was namelijk gisteren jarig en natuurlijk hoort daar een cadeautje bij. Ook zij hadden een cadeautje voor Jibin meegenomen, want tenslotte is hij in maart ook jarig geweest. Daarnaast hadden zij een taartje meegenomen en kaarsjes, zodat er echt een beetje feest gevierd kon worden.
De papa's en mama's zijn vervolgens aan de koffie en thee gegaan en de meiden hadden daar al geen tijd meer voor, want die wilden gelijk gaan spelen. Ook tussen Noah en MaJin ging het vanzelf. Die meiden hebben het samen ook erg naar hun zin gehad.
Naast het klimmen, klauteren en glijden hebben de meiden ook nog zitten kleuren in hun Mandala kleurblok, welke ze van Marianne hadden gekregen samen met een mooie ketting met het Chinese teken van liefde eraan (welke nu om mijn nek hangt, want MaJin mag deze niet aan op de camping). Heel erg bedankt Marianne, super attent. Wij hebben gewoon de hele middag zitten kletsen en er is niet een keer een ongemakkelijke stilte gevallen, wat je weleens kan hebben als je niet zoveel raakvlakken met de ander hebt en elkaar dus niet veel te melden hebt. Nou wij hebben elkaar nog genoeg te vertellen en raakvlakken zijn er ook genoeg, dus die reis van 2 a 3 weken wordt geen enkel probleem voor ons. We hebben er nu nog meer zin in dan we al hadden. Laat die reis datum nu maar komen. Wij gokken op 24 augustus.

2 opmerkingen:

  1. Wat fijn dat jullie met elkaar zo n leuke dag hebben gehad!! En dan nog samen op reis om uit hetzelfde tehuis jullie mannetjes op te halen! Hoeveel raakvlakken kun je hebben en hoe bijzonder voor de twee mannetjes om elkaar altijd nog te kunnen zien, met elkaar te spelen! Zijn ze ongeveer even oud? Wij ervaren hetzelfde met Zhi en vriendje Kai. Het zijn toch een soort van broertjes die de beginjaren zijn opgegroeid met elkaar. En dat zie je ook terug in de ontmoetingen. Altijd grote blijdschap maar ook heerlijk broederlijk kibbelen met elkaar en strijd hebben.
    Jullie vakantie zit er nu zeker op? Maar gisteren hebben julllie vast nog een heerlijk zonnig dagje op de camping gehad. Hier schijnt de zon volop maar voor Kai is de vakantie toch wel weer wat moeilijk. Dat merken we aan alles. Groot slaaptekort en veel onveiligheid. Voor hem is het beter om gewoon in zijn veilige omgeving te zijn, dat blijkt wel weer. Al moet hij nog even wachten......
    Liefs vanuit Kos,
    Bas Colette en de kids.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gezellige ontmoeting was dat. Ouders blij en meiden blij met al die speeltoestellen. En straks met elkaar naar China, op weg naar jullie zonen. Bijzonder om dat te delen met mensen die toch nog nieuw zijn maar waar je je snel verbonden mee voelt. Dat is adoptie, verbondenheid op diverse fronten. En zo komen jullie steeds dichterbij de reis. Groetjes, Saskia

    BeantwoordenVerwijderen