Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

woensdag 4 juli 2012

Een week geleden

Vandaag precies een week geleden, het is nu ook 13.35 uur, rinkelde onze vaste telefoon ??? (mijn mobiel stond toch als nummer 1 op de lijst ??) Met Dorothee van Kind en Toekomst, ik ga jullie het voorstel doen .... Onze wereld stond even helemaal op z'n kop, maar wat waren we opgelucht en super super blij. We mogen ouders en grote zus worden van een zoon, door ons Jibin genoemd (je spreekt het uit als Jiebin met de klemtoon op bin). Inmiddels hebben wij zijn eerste zwart/wit fotootje mogen ontvangen en wat is het een knappe vent. Wij zijn met z'n allen al helemaal dol op hem. Hij en wij zijn ook al flink verwend en de eerste auto's staan hier al op hem te wachten. Afgelopen maandag hebben wij het getekende acceptatieformulier en nog andere benodigde gegevens aangetekend verstuurd naar Kind en Toekomst. Vanmorgen even gebeld om te vragen of alles zo goed is en gelukkig was dit zo. Nu wachten we op de eerste kleurenfoto's van onze kanjer en natuurlijk op de reistoestemming, maar deze zal nog wel even op zich laten wachten. Ik gok dat we eind augustus naar ons mannetje mogen. Inmiddels zijn we aan zijn kamer begonnen en ben ik de spulletjes die we van MaJin hadden bewaard maar niet geschikt zijn voor een jongen aan het opruimen. Langzaam aan begint het goed tot ons door te dringen dat er binnenkort een kleine man hier in huis rondloopt en we kunnen haast niet wachten tot het zover is.

5 opmerkingen:

  1. Geniet ervan! Jullie hebben zo ontzettend lang moeten wachten op Jibin. We hopen dat het snel eind augustus mag zijn en dat jullie mogen afreizen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hoop dat jullie deze week nog verrast worden met hele mooie recente foto's van jullie kleine prachtige mannetje. En dan vergroten en overal ophangen. Zou ook een leuk behangetje zijn voor jullie sta caravan.....Lekker de foto's grijs staren en dan hopen op snel afreisbericht. Geniet van deze bijzondere tijd.
    Groet, Colette

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoop voor jullie dat deze week de kleurenfoto's in de bus vallen en snel daarachter de reisdocumenten.
    Het kan ook zo maar zijn dat over een week of 2 de reisdocumenten volgen. Wij zijn ook 1x na 6 1/2 week afgereisd. Dat is jullie wel gegund na het lange, lange wachten.

    Geniet ervan, groetjes, stille lezer,
    Patricia, mama van 2 Chinese kanjers

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi hoi super,super gefeliciteerd!!!!!!!!!!!

    And join the club van de mannen(tjes) hahahaha.

    groetjes Mariette abma moeder van Sophie en Quinn.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig mannetje zeg. Inderdaad wel een verschil met de zwart/wit foto. Maar hij ziet er goed uit. Nu maar hopen op een snelle TA.

    Groetjes van Erik, Jessica en Yue Lin

    BeantwoordenVerwijderen