Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zaterdag 14 juli 2012

Topdag

Ik heb vandaag in ieder geval een topdag gehad en dat kwam zeker niet door het weer. Vanmorgen zijn Igor en ik naar huis gereden, nadat we eerst MaJin even bij opa en oma hadden afgezet. Zij blij dat ze hun meisje weer even konden zien en wij hadden zo onze handen vrij. We zijn eerst naar een drukkerij gereden om even mijn idee over ons aankomstkaartje voor te leggen. Aanstaande dinsdag, nadat we naar de GGD zijn geweest gaan we met foto's en tekst terug en nemen we de lay-out door. Zij gaan er dan mee aan de slag en maken een proefdruk. Vervolgens zijn we naar huis gegaan en heeft Igor de kast en het bedje voor Jibin in elkaar gezet. Na de vakantie alleen nog de rolgordijntjes hangen en nog wat aankleding en dan is zijn kamertje klaar. Hieronder al even een eerste indruk.
Terwijl Igor aan het klussen is geweest heb ik MaJin's kamer even grondig onder handen genomen. Vervolgens zijn we naar het winkelcentrum gegaan en daar hebben we nog even wat kleertjes voor ons mannetje ingeslagen en te gekke schoenen. Het is natuurlijk overal uitverkoop en daar moeten we van profiteren. We gokken op maat 92/98 en schoenmaat 25, maar of dat gaat passen .... we zullen zien.
We hebben ook nog het boekje Point-It besteld, op advies van Jeanette. Dit is een plaatjesboek met allerdaagse afbeeldingen. Hiermee hopen wij ons in China een beetje te kunnen redden. Zowel in de communicatie naar Jibin toe, als naar de overige Chinesen. Vervolgens hebben we nog wat boodschappen gedaan voor de visite van morgen en toen zijn we ons meisje op gaan halen en zijn terug naar de camping gegaan. Ik ben weer helemaal blij.

4 opmerkingen:

  1. Wat een geweldige kleertjes Marlou! Leuk he om te winkelen voor je zoon. Ik gok voor onze Tian op maatje 92, maar het blijft een verrassing hoe groot ze uiteindelijk echt zullen zijn. En wat een super leuk kamertje, zo vrolijk! Succes met de wachttijd!
    Groetjes,
    Annerieke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk kamertje is het geworden. lekker vrolijk. En wat stoer die kleertjes.
    Ook hier zijn we met regelmaat aan het shoppen.
    Wij denken dat Yang ongeveer in maatje 86 zal passen als we hem op mogen halen.
    Vind het wel lastig om een maat in te schatten. Dus we nemen verschillende maten mee naar China.
    Helaas bij ons nog niets over de LOA.
    A.s week ga ik inderdaad de vierdaagse lopen en daarna gaan we aan de slag met het kamertje.
    Er hoeft niet zo heel veel aangedaan te worden, want we hebben granolmuren.
    Ga lekker door met shoppen en leuke dingen doen, des te sneller gaat de tijd en mogen jullie naar China.
    Veel shopplezier.
    Liefs,
    Jan, Bianca, Sam en vanuit het verre Chian ook van Yang

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk en stoer kamertje krijgt jullie mannneke !!
    En lekker genieten van al dat shoppen, maar dat zal vast wel lukken :) Zo leuk om nu al die jaren te weten wie er op jullie wacht en straks dit kereltje in jullie armen te sluiten en lekker te knuffelen. Hopelijk kunnen jullie snel afreizen naar China, want deze wachttijd is leuk te vullen met leuke dingen, maar zo moeilijk (vond ik) Weten wie er op je wacht, je hart verloren aan dit kindje en het gewoon vast willen houden !!
    Succes met nu echt de allerlaatste wachtloodjes en voorla genieten van alle voorpret.
    Lieve groet Natasja(mama van Yinthe en Xem)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. We zijn weer thuis en vonden het erg gezellig vandaag! Nogmaals bedankt voor de gastvrijheid en het heerlijke eten. Zhi heeft ook echt genoten en vond het jammer dat hij naar huis moest (hij wilde jullie auto niet uit....). En Kai heeft lekker rond gebanjerd. Straks hebben jullie daar net zo'n klein kereltje als onze Kai rondlopen...De kleertjes zijn echt erg leuk Marlou. En het kamertje is ook super. Echt een gezellige kleurige kamer. Leuk!!!! En die kast.....die komt mij wel heeeeeel bekend voor......Staat ook op de kamer van onze jongens. Ik hoop dat jullie van de week een voorlopige reisdatum door krijgen. Nu nog even genieten van je vakantie, heerlijk met zijn drietjes en dan straks voor altijd met zijn viertjes.
    Groet, Colette

    BeantwoordenVerwijderen