Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

maandag 2 juli 2012

Genieten, genieten en nog eens genieten

Wat zijn we aan het genieten nadat we het voorstel van onze zoon hebben gekregen. Hoe vaker ik naar zijn foto kijk hoe vertrouwder het wordt en hoe mooier ik hem ga vinden. Echt al helemaal gelukkig met hem. Ook de vele reacties, kaartjes, bloemen en cadeautjes die we inmiddels al hebben gekregen zorgen ervoor dat we dubbel en dwars genieten. Geleidelijk aan wordt de to-do-lijst langer, maar komende weken gaan we enthousiast aan de slag om die zo snel mogelijk te laten slinken. Een ander bedje is al geregeld, nu nog op zoek naar een nieuwe kast, want de huidge is toch wel een beetje meisjesachtig. Verder hoeft er niet zo erg veel aan het kamertje te gebeuren, want de kleuren die we toen voor MaJin hebben gebruikt kunnen nu ook goed voor Jibin. Vandaag gaat in ieder geval de envelop naar K&T met alle gegevens die ze voor nu opvragen. Laten we hopen dat daarna de kleurenfoto's snel onze kant opkomen. Inmiddels weten we nu ook zeker dat we in ieder geval een paar reisgenoten hebben die met ons naar de provincie reizen. Hun zoon komt namelijk uit hetzelfde tehuis als Jibin. Wij zijn hier ontzettend blij mee. Dit is een van de foto's die naar China wordt verstuurd om Jibin voor te bereiden op onze komst.

4 opmerkingen:

  1. Hoi trotse mama van 2,
    Wat voelt dat goed he. Na al dat lange wachten, weet je nu eindelijk wie er op jullie wacht.
    Ga lekker verder met genieten (dat doen we hier ook nog steeds) Nog even, en dan zitten jullie in het vliegtuig naar China.
    Wij moeten (helaas) nog even wachten, maar we weten ook in ieder geval op wie we al die tijd gewacht hebben.
    Heel veel succes met alle voorbereidingen.

    Liefs,
    Jan, Bianca, Sam en Yang (ook nog in CHina)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha,
    net terug van vakantie en gelijk ff achter de adoptiesites gaan zitten...ff bijlezen! En dan lees ik hier EINDERLIJK HET goede nieuws!
    Gefeliciteerd met jullie zoon Jibin! Super gaaf, en prachtig mannetje! Wat zullen jullie trots en blij zijn!
    Geniet van alles wat komen gaat en we blijven meelezen!

    Groetjes Henri en Petra, papa en mama van Nian-Tzu

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoera !!!! Gefeliciteerd met jullie zoon en broertje. Wat zullen jullie heerlijk ztiiten te genieten op die mooie blauwe wolk. OOOhhhhh eindelijk na al die jaren wachten weten wie er op jullie wacht aan de andere kant van de wereld. En wat een knapperd wacht er op jullie :))
    Geniet van alle voorbereidingen en hopelijk mogen jullie Jibin heel snel in de armen sluiten !!

    Lieve groet Natasja Bruijns
    (mama van Yinthe en Xem)

    BeantwoordenVerwijderen