Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

vrijdag 27 juli 2012

Kermis

Igor en ik zijn deze week weer aan het werk gegaan en dit betekende dat ons Jinnetje op de dagen dat ik werkte gezellig naar opa en oma is geweest. In eerste instantie was het de bedoeling om woensdagmiddag weer terug te gaan naar de camping, zodat we donderdag nog een dag op het strandje konden doorbrengen. Helaas gooide oma roet in het eten, want die leek het wel gezellig om met haar 3 kleinkinderen (eigenlijk liever met 4) en haar 2 kinderen naar de kermis te gaan en dit vond MaJin nog een veel beter plan. Om 15.00 uur hadden we met elkaar afgesproken in het centrum. Eerst zijn we een stuk over de kermis gelopen om eens te kijken wat leuk zou zijn om in te gaan en uiteindelijk werd het Funhouse als eerste door de 3 bezocht.
Vervolgens deed mijn zus haar uiterste best om een Elmo of Koekiemonster voor Jibin te grijpen. Helaas is dit niet gelukt, ondanks dat er een klein kapitaal in dat apparaat is gestopt.
Daarna zijn we naar de super grote glijbanen gegaan en vervolgens is onze stoere meid met haar neven in een soort van super, super snelle draai"molen" gegaan.
En trots dat ze was dat ze daarin had gedurfd en haar neven waren ook helemaal trots op hun "kleine" nichtje. Ze zijn zo dol op haar en ook al op Jibin, want er ging geen kinderattractie voorbij zonder dat ze zichzelf daar al helemaal in zagen zitten met hun nieuwe neefje.
Toen was het de beurt aan oma en het viel niet mee om haar daarna nog mee te krijgen, maar dat moest wel want er moesten tenslotte nog eendjes worden gevangen. Tja, want zonder knuffel naar huis gaan dat kan natuurlijk niet en als het grijpen niet wil lukken dan maar met eendjes hengelen.
Daarna was het tijd voor de interne mens, dus werd er een tussenstop bij de Mac gemaakt. (de kinderen hadden het voor het zeggen) Als laatste zijn ze nog met z'n drieen in de Crazy Mouse gegaan en toen was het tijd om te gaan. Inmiddels was het ook al na achten, dus het was ook mooi geweest.
Nog even de nieuwste aanwinst showen. Gelukkig heeft ze nog niet zoveel knuffels.
Helaas hebben we nog steeds geen post ontvangen. Misschien morgen ???

2 opmerkingen:

  1. hoi lieve mensen,
    Wat is dat toch steeds weer een feestje hè, die Tilburgse kermis.
    Wij zijn afgelopen dinsdag geweest, en ook bij ons was het steeds met kinderattracties, van zie je daar volgend jaar Yang al zitten.
    Wat is het toch heerlijk om te dagdromen over de kleine man.
    En ook zo fijn dat hij al helemaal bij de familie hoort.
    Hopelijk wil de postbode morgen (intussen vandaag zie ik qua tijdstip) bij jullie van bepaalde post af.
    Het wordt onderhand weleens tijd dat er weer wat gebeurt.
    Intussen wachten wij hier nog steeds (on) geduldig op de LOA.
    Maar vullen we onze tijd met de zolder opknappen en het kamertje van Yang in orde maken.
    Hopelijk lees ik snel heel goed nieuws bij jullie.

    Liefs en een hele dikke wachtknuffel,
    Jan, Bianca, Sam en (nu nog vanuit China) ook van Yang

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zal het dan echt de allerlaatste dag van de week worden dat de postbode belangrijk nieuws brengt??? Ze houden de spanning er goed in bij KT.....
    Ik hoop met jullie mee dat er vandaag meer duidelijkheid komt over jullie reis. Dat zou echt fijn zijn he. Geniet van jullie weekeind en warme groetjes vanaf Kos.
    Colette

    BeantwoordenVerwijderen