Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

dinsdag 10 juli 2012

De eerste week zit er op

De eerste week van de schoolvakantie zit er alweer op en die week hebben we het lekker rustig aan gedaan. Igor en ik zijn tussen het werken door wat aan het aanrommelen geweest in huis en hebben wat kleine meiden dingen opgeruimd. Daarnaast is het bedje van Jibin geschilderd en staat de nieuwe kast bijna in elkaar. Binnenkort gaan MaJin en ik met beide oma's flink shoppen om de nodige kleding, aankleding voor zijn kamertje en speelgoed in te slaan. MaJin heeft afgelopen week gezellig 2 nachten bij opa en oma gelogeerd en verder is ze fanatiek aan het tekenen en knutselen geweest. Zaterdag was oma jarig en konden we met trots de kleurenfoto's van Jibin cadeau doen. Wat was oma (en ook opa) blij met dit prachtige cadeau. Ook de hele familie was helemaal weg van zijn lieve koppie en wij natuurlijk super trots. Inmiddels is het bijna 2 weken geleden dat we het voorstel kregen van onze zoon, dus wie weet zitten we over een week of 6 al wel in China. Zondag hadden we ons jaarlijkse uitje naar de Efteling met San, Ingrid, Rosalie en Youri. Die laatste vond het niet zo leuk, omdat Jibin er nog niet bij kon zijn. De volgende keer als wij ook met z'n vieren zijn, laat Youri zijn vriend meteen de paarden van Raveleijn zien (of hij nu wil of niet). Het weer zat in de ochtend nog niet mee, maar dan is een kop koffie drinken bij de Pandadroom een goed excuus. De kids hebben zich daar prima vermaakt en dan is het al gauw goed. Om 12.00 uur besloten we toch maar eens het park op te gaan en binnen 10 minuten was het droog en hebben we vrijwel de hele dag geen regen meer gehad. Als de zon er door kwam was het zelfs behoorlijk warm. Waarschijnlijk door de weersvoorspellingen en doordat de zomeravonden nog niet waren begonnen, was het ontzettend rustig in het park. Ik denk dat de maximale wachttijd 10 minuten is geweest. Diverse attracties hebben we dan ook meerdere keren gedaan. Als afsluiting zijn we naar de watershow aquanura gegaan. Echt super mooi, maar eigenlijk moet je hem in het donker zien, want ik denk dat de lichtshow het net nog iets specialer maakt. Gelukkig hebben we nog kaartjes liggen, dus als we straks met z'n viertjes zijn gaan we gewoon nog een keer. Inmiddels was het 18.30 uur en dus tijd om de hongerige magen te vullen. Dit hebben we niet meer in de Efteling gedaan, maar we zijn heerlijk sushi gaan eten. Uiteindelijk zijn we om 21.30 uur naar huis gereden en kunnen we zeggen dat we een gezellig weekend achter de rug hebben. Op naar een geweldige vakantie, want die is voor Igor en mij nu ook begonnen. Moet het wel wat beter weer worden, want nu ik dit zit te typen komt het met bakken uit de hemel. Ik plaats vanavond nog wat foto's maar de verbinding is nu niet zo goed.

2 opmerkingen:

  1. He wat een ontzettend prachtig jongetje.....

    En dat trieste is hij zo vergeten bij jullie. Zodra hij weet dat hij bij jullie mag horen dan heb je al een heel ander jongetje. En ach misschien heeft hij wel een hekel aan foto,s maken.

    En ik hoop van harte dat jullie heel snel foto,s kunnen plaatsen met vier erop!!!!!!!!!!!!!!

    Groetjes Mariette.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij hebben trouwens ook een exemplaar gekregen . Alles wat zijn zus niet doet dat doet hij. Hihihihi ook wel weer leuk! Alleen als je hem aan de bus kruipolie ziet hangen en daarna naar de EHBO kan is het toch wat minder! Maar we genieten van ons boefje met volle teugen.( Zie mijn facebook mariette abma in giessenburg).


    groeten mariette

    BeantwoordenVerwijderen