Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

woensdag 9 mei 2012

Al aardig opgeknapt

Gelukkig hebben we de maandag snel achter ons kunnen laten en begon de dinsdag al een stuk beter, ondanks de korte nacht. Dit was mijn schuld, want ik durfde ons meisje nog geen hele nacht door te laten slapen, zonder te drinken. Tegen 1.30 uur heb ik haar voorzichtig wakker gemaakt met als gevolg dat ze over haar eerste slaap heen was. Dan maar een dvd-tje kijken van Alvin and the Chipmunks. Onder het genot van een ijskoud glas ijsthee hebben we tot 3.00 uur film gekeken. daarna zijn we weer in slaap gevallen tot 7.30 uur. Ach, we hadden toch niets op de planning staan. We zijn de dag begonnen met een pijnstiller en een groot glas drinken. Een ijsje als ontbijt werd vriendelijk afgeslagen. Toen beide oma's in de loop van de ochtend weer even langs kwamen, had onze dame alweer volop praatjes. Tegen de middag klaagde ze over duizeligheid en dat is logisch als je anderhalve dag alleen maar gedronken hebt. Ik heb een kopje tomatencremesoep voor haar klaargemaakt, waar net de kou vanaf was, en dat ging er goed in. 's Middags kwamen Rosalie, Youri en Ingrid op ziekenbezoek en MaJin had genoeg energie om met Rosalie naar boven te gaan om even met de barbies te spelen. 's Avonds heeft ze gepureerde aardappels met wortelen gegeten met daarna wat vla. Rond 20.00 uur vroeg ze om een boterham, want ze had nog zo'n honger. Eigenlijk mocht dit nog niet, maar ze had hier zo'n trek in en het ging eigenlijk ook zo goed, dat ik hieraan toe heb gegeven. Wel hadden we afgesproken dat ze na elke paar happen goed zou drinken, om zo de wondjes schoon te houden. Wat heeft dat kind zitten smullen. Tegen tienen vroeg ze opnieuw om een boterham en omdat we toch nog even moesten opblijven omdat de laatste zetpil pas om 22.30 uur gezet mocht worden, heeft ze er nog een gehad. Uiteindelijk lagen we dus pas om 23.00 uur in bed, maar vervolgens heeft ze heerlijk geslapen tot 9.20 uur. Voor MaJin een record, ook al ligt ze laat in bed. Vandaag is het ook super gegaan en we zijn de pijnstillers dan ook aan het afbouwen. Op advies van de arts houden we haar deze week nog wel thuis van school, maar als je ons meisje nu ziet lijkt het net of er niets meer aan de hand is. Waarschijnlijk is de kans op een infectie nog te groot om haar zo snel naar school te laten gaan, dus we houden ons keurig aan wat de dokter heeft gezegd. We zijn in ieder geval blij dat we dit achter de rug hebben.

4 opmerkingen:

  1. Nou das goed nieuws! Vervelend hoor als ze zo'n pijn hebben maar gelukkig is dat snel over.
    Nog een fijne rustige week dan maar!

    Liefs Sheila

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn om te lezen dat het beter gaat. En als antwoord op je reactie op onze site, wij vertoeven regelmatig in de Efteling. Blijft leuk en maar 5 minuten fietsen.
    We hopen dat jullie snel het laatste koekje kunnen pakken ! Dan is het lange wachten eindelijk voorbij.
    groeten,
    Eric, Karin, Kyo en Meddo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Edwin, Anita en Xue-Ling11 mei 2012 om 11:53

    Fijn!!!!! Goed nieuws!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een fijn berichtje om te lezen... het gaat beter met MaJin!!!! We hadden echt met haar te doen hoor, arm meisje. Gelukkig heeft ze weer praatjes, dat is een goed teken :-D

    Als er nu ook nog even super goed adoptienieuws komt dan gaat het dak er helemaal af :-) (ook wij zijn er klaar voor hihi).

    We duimen, héél hard!!!!

    Liefs van Jeroen, Yvonne & En-Ping xxx

    BeantwoordenVerwijderen