Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

maandag 21 mei 2012

Laatste update

Phone Calls! May 21st, 2012 Someone with a LID of September 8th received her referral phone call! We still don’t know the cut-off date for sure, but we know the 8th is in. Congrats to those families who are finally going to see their child’s face! Dit zou betekenen dat de voorstellen al zijn verstuurd en dat deze elk moment bij Kind en Toekomst binnen moeten komen. Dat wordt morgen vroeg bellen om bevestiging te krijgen. Dank je Anouschka voor je berichtje. Update: In Amerika zijn bij diverse vergunninghouders de voorstellen al binnen en het ziet er naar uit dat er is gematched t/m 11 september 2006. Dat is voor de nog wachtende adoptie ouders in ieder geval een stuk positiever dan 8 september.

7 opmerkingen:

  1. Geen dank, ik weet ook wat het is om te wachten. Wij hebben inmiddels ook 2 kindjes, waarvan 1 uit China. We duimen met jullie mee. Groetjes uit 's-Hertogenbosch.
    Anouschka



    anouschkaduijzer@12move.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Belt K&T niet met jullie dan als jullie dossier binnen is? Hopelijk wel voor jullie. Sterkte hoor nogmaals...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fingers crossed ook bij ons. Sterkte met de laatste loodjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Edwin, Anita en Xue-Ling22 mei 2012 om 09:18

    Owwwww........ nu wachten op de update van K&T!!!!! Zoooooo spannend! (en het schijnt zelfs dat er wat dossiers van de 12e zijn gematched....). Maar dat maakt niet uit, we hopen, duimen met jullie mee dat jullie van K&T snel te horen krijgen dat de voorstellen binnen zijn. Op naar het brusje voor MaJin!!!!!

    Knuffel,
    Edwin, Anita en Xue-Ling

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi allemaal,

    Dank nog voor je lieve berichtje. Hoewel ik nu vooral andere zorgen aan mijn hoofd heb blijf ik altijd de RQ en jullie blog lezen (ben bang dat dat de rest van mijn leven een gewoonte blijft ;).
    Jullie zitten er bij!!!! en nu kan elk moment het verlossende telefoontje komen. Sterkte met de laatste loodjes.

    Liefs,
    Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Marlou, Igor en MaJin,

    Wat zal die spanning oplopen in Huize Hensen. Toen wij vorig jaar (op een vrijdag) net als jullie niet konden wachten met bellen naar K&T of ons voorstel erbij zat, kregen we het bericht: "Ja, er ligt een envelop uit China op het bureau, maar Geeske is er niet en wij mogen deze niet openen." Toen moesten we dus wachten tot maandag! Ik weet het allemaal nog heel goed. Wij voelen de spanning met jullie mee. En dan is er de "JA, jullie voorstel zit erbij" en dan nog dat wachten op de inhoud! Wat voor een schatje zal het zijn? Sterkte met nog wat meer wachten, knuffel voor MaJin en wij blijven de geweldige berichten volgen.

    Liefs,
    Jean-Paul, Patricia
    Bibi, Mika & Fee

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. F5 F5 F5 F5 F5.... kom maar op met het GOEDE NIEUWS!!!!!!!!

      We duimen knoerthard door hoor!!!

      Liefs van Jeroen, Yvonne & En-Ping xxx

      Verwijderen