Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

donderdag 24 mei 2012

Wat een reacties !!

De vele reacties die wij deze week mochten ontvangen zijn echt overweldigend. Via deze blog maar ook via mail, sms en telefoon. En dat op het moment dat "slechts" ons dossier in Nederland is aangekomen. Wat moet dat worden als we op het punt zijn gekomen dat we elk moment HET telefoontje kunnen verwachten. Wij kunnen het in ieder geval erg waarderen, dus ga hier vooral mee door. Wel vind ik het jammer dat ik niet naar iedereen een persoonlijke reactie terug kan geven, want door de diefstal van onze laptop enkele maanden geleden ben ik ook tal van mail-adressen en blogs kwijt geraakt. Mijn excuses dus als er van mijn kant weinig reactie jullie kant opkomt. Wat ik jullie ook niet wil onthouden is de reactie van MaJin toen ze eindelijk het laatste koekje uit de mand mocht halen. Wat was ze blij.
En om het al een heel klein beetje te vieren mocht haar vriendin Laura gezellig frietjes blijven eten. Dit hebben lekker buiten gedaan en zoals je op anderstaande foto kunt zien, liep dit aardig uit de hand.
Ze hebben in ieder geval heel veel lol gehad.

6 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd, wat een GEWELDIG nieuws om eindelijk te weten dat jullie opnieuw ouders mogen worden van een prachtig kindje dat daar nu op jullie wacht. Nu nog de spanning van het verlossende telefoontje. Wordt het een jongen of een meisje??? Hou nog even vol en geniet ondertussen ook hè! We zien in ieder geval een stralende MaJin, hoop dat dat ook voor jullie geldt! Veel liefs van ons. Marianne, Luc & kids

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super gefeliciteerd, jullie dossier in Nederland, zijn zeer benieuwd wat het wordt een meisje of een jongen, even afwachten nog maar.

    Geniet van i=dit momentje.
    liefs Klaas en Patty

    BeantwoordenVerwijderen
  3. JIPPIEEEEEEEEEEEEEEEEEE, echt heerlijk... op naar de ontknoping!!!! Eindelijk na al die (frustrerende) wachtjaren nu een geweldig bericht, nog even en jullie weten of jullie een zoon of dochter in jullie gezinnetje mogen verwelkomen... WAUW!

    Geniet van de kriebels maar ook sterkte met de laatste (af)wachtloodjes...die zijn denk ik best zwaar.

    Liefs van Jeroen, Yvonne & En-Ping xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Yesssssss.......jullie dossier eindelijk weer terug in Nederland !!! Ik hoop dat jullie heel snel gebeld worden door K&T......eindelijk weten wie er op jullie wacht in het verre China. Nog succes met de allerlaatste wachtloodjes tot aan HET telefoontje.

    Groetjes Natasja (mama van Yinthe en Xem)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw wat ontzettend leuk al die berichtjes en dat meeleven! Geweldige foto van MaJin met het laatste koekje, t zegt wel heel veel ik ga zelf in de mand en er komt geen koekje meer in, afgesloten hoofdstuk en nu wachten op dat ene fantastische alleszeggende telefoontje! Geniet van jullie pinksterweekend en succes met de voorbereidingen op een knalfeest in het rose of het blauw hihihi!

    Knuf JJ en Rachel

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk he al die reacties?
    Daar wordt je heel blij van.
    Ik weet niet of je al meegekregen heb in de grote vreugde van jullie voorstel, maar wij hebben sinds donderdagavond (inderdaad dezelfde dag als jullie)een voorstel gekregen van een zoon.
    Dus ook wij zweven hier op een giga wolk.
    Hopelijk weten jullie ook snel op welke kleur jullie mogen zweven.
    Heel veel wachtsterkte nog.
    Liefs en we denken aan jullie,
    Jan, Bianca (die helemaal loop te stuiteren), Sam en Yang (nu nog in China)

    BeantwoordenVerwijderen