Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zondag 20 mei 2012

Hemelvaartweekend

Begin van de week zag het er al naar uit dat onze plannen voor het Hemelvaartweekend weer helemaal omgegooid zouden worden. Dinsdagavond kregen we namelijk te horen dat een vriend van ons met spoed was opgenomen in het UMC in Utrecht. Gelukkig niet met een levensbedreigend iets, maar toch waren we aardig geschrokken. Donderdag zijn we dan ook niet naar de camping gegaan, maar zijn we in de middag naar Utrecht gereden om op ziekenbezoek te gaan. Gelukkig was de patient al aan de betere hand en waren Karin, Marcel en Fenna er ook (hadden we zo afgesproken), dus het was eigenlijk nog heel gezellig ook. Donderdagochtend hadden we al een begin gemaakt aan de kamerwissel van MaJin, omdat we dus toch niet naar de camping zouden gaan en daar zijn we vrijdag mee verder gegaan. We hadden MaJin gevraagd een definitieve keuze te maken wat betreft de kamer die ze nu het liefst wilde hebben en ze besloot toch terug te gaan naar haar oude (grotere) kamer. Bedden dus weer uit elkaar gehaald en kasten weer omgezet en toen maar weer inrichten. Vrijdagavond was ons meisje weer helemaal gesetteld op haar nieuwe/oude kamer. Zaterdagochtend hebben we wat boodschappen gedaan en verder eigenlijk niet zo heel veel, want tenslotte moest ik mijn energie sparen voor de avond. In januari tijdens het meidenweekend hadden we namelijk afgesproken dat we ook dit jaar weer gezellig met z'n vijven naar de Toppers zouden gaan en zo gezegd zo gedaan. Om 15.30 uur stond Ingrid voor de deur en met z'n tweeen zijn we naar Amsterdam gereden. Zo'n 5 kwartier later hebben we net als vorig jaar de auto geparkeerd net na station Duivendrecht op een bedrijventerrein, zodat we 's avonds geen uur bezig zouden zijn om een parkeergarage uit te komen. Vanaf daar was het een kwartiertje lopen naar de Arena, waar we om 17.30 uur een tafeltje hadden besproken bij een Sushi restaurant. Precies om 17.30 uur arriveerden ook Karin, Sheila en Marielle en dus konden we gelijk aa tafel. Helaas konden we vanaf ons tafeltje niet goed naar buiten kijken, want wat was het weer bijzonder om ook dit jaar weer iedereen in stijl uitgedost te zien. Het thema was namelijk "The Love Boat" en we hebben heel wat kapiteins en matrozen voorbij zien komen. En natuurlijk hebben wij ons ook aan de dresscode gehouden.
Tegen alle verwachtingen in werd het eten in hoog tempo geserveerd met als gevolg dat we een extra ronde sushi moesten bestellen om de tijd vol te maken (wat een straf). Na deze heerlijk maaltijd hebben we snel nog even een sanitaire stop gemaakt en toen was het tijd om naar ingang B te lopen. Vrij snel waren we door de poortjes heen en konden we onze plaatsen gaan innemen in vak 114 rij 24. Inmiddels was het bijna 20.30 uur en kon de show elk moment beginnen. De opkomst was overdadig, maar dat hoort erbij.
Verder waren er tal van gastoptredens van Lange Frans, Paul turner, Glennis Grace, the Gipsy Kings en Paul de Leeuw. Het was in ieder geval weer een super show met een geweldige sfeer.
En terwijl wij een fantastische meidenavond hadden, zaten San en Igor gezellig samen in Breda bij de show van Veldhuis en Kemper. MaJin mocht dus lekker bij opa en oma logeren. Vandaag lekker even niets. Even opladen voor de komende week, want spannend zal het worden. Zal het aan het einde van de week zijn, dat we weten of we erbij zitten of moeten we wachten tot na het Pinksterweekend?

2 opmerkingen:

  1. Ik blijf gewoon net zo lang op de F5 knop drukken totdat ik jullie super nieuws kan lezen ;-)

    Sterkte deze week!!!!!

    Liefs van K3 xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het wordt heel erg spannend. Zowel bij jullie als bij ons (want dinsdag komt de nieuwe shared list uit).
    Hopelijk houden ze jullie niet te lang in spanning.
    Heel veel wachtsterkte en wachtknuffels.
    Ik hou jullie site heel goed in de gaten.

    Liefs van ons,
    Jan, Bianca (die bij ieder telefoontje overeind schiet;-))en Sam

    BeantwoordenVerwijderen