Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

woensdag 2 mei 2012

Druk, druk, druk en ........ geen verbinding

Afgelopen dagen zijn we nauwelijks thuis geweest en op de camping hadden we geen internetverbinding, vandaar dat het hier even stil was. Afgelopen vrijdag sloten we de eerste vakantieweek af met een avondje gourmetten met beide opa's en oma's. MaJin vindt dat helemaal fantastisch en ze zit dan echt te genieten van het met z'n allen samen zijn. Na het eten moest er natuurlijk wel een spelletje worden gespeeld met de oma's, terwijl de opa's televisie gingen kijken. Doordat MaJin een geheel eigen draai gaf aan de spelregels was het voor de oma's onmogelijk om te winnen, dus het Pinquinspel werd door MaJin gewonnen. Het tweede spel, Stef Stuntpiloot, kent niet echt spelregels, dus toen werd het wat lastiger. Helaas voor ons meisje wonnen de oma's en mama nu ook een paar keer, maar gelukkig gaat ze hier steeds beter mee om. Zaterdag besloten we, door de zachte temperatuur, toch maar naar de camping te gaan. Dus nadat we de boodschappen hiervoor in huis hadden gehaald zijn we 's middags naar de caravan gereden. Gelukkig bleef de voorspelde regen uit en de meiden hebben dan ook gezellig buiten kunnen spelen op onze inmiddels ingegraven trampoline. Het veiligheidsnet was door een omgewaaide boom(pje) zo beschadigd geraakt dat we deze niet meer konden gebruiken en een nieuw net met bevestigingsstokken was ongeveer net zo duur als een nieuwe trampoline, dus vandaar deze oplossing
's Avonds hebben we voor het gemak frietjes gebakken en daarna zijn de papa's met de meiden gaan zwemmen en zijn de mama's een stuk gaan lopen. Eenmaal terug in de caravan mocht ons meisje nog even een dvd-tje in bed kijken en wilde ik het blog gaan bijwerken, maar helaas hadden we geen internetverbinding. Zondag was opnieuw een redelijke dag, dus iedereen kon weer lekker naar buiten. De mannen hebben zich vermaakt met het in elkaar knutselen van spelletjes voor Koninginnedag, welke door de mama's (oma's en tantes) waren bedacht. Net als vorig jaar wilden we een spelletjesmiddag organiseren voor alle kinderen van ons veldje. Vorig jaar was dit een zeer geslaagd evenement geweest voor zowel de kinderen als voor de volwassenen, vandaar opnieuw dit initiatief. Alleen de voorpret is al leuk. 's Avonds zijn MaJin, Lisa en Fleur nog naar de grote tent gegaan, want daar werd een Adventure Spel georganiseerd door het animatieteam van de camping. Er waren een hoop kinderen op af gekomen en ondanks dat het een vrij ingewikkeld spel was (of in ieder geval de uitleg ervan) hebben de kinderen zich kostelijk vermaakt.
Moe maar voldaan lag ons meisje er om 22.00 uur in. Koninginnedag begon heerlijk zonnig, dus voor de middag hebben we lekker op de veranda zitten luieren. Eigenlijk was het de bedoeling dat ik mee zou helpen het pleintje/veldje te versieren, maar het was behoorlijk in mijn rug geschoten, dus ik moet verstek laten gaan. Gelukkig waren er voldoende helpende handen, dus ik werd ook niet echt gemist.
Om 14.00 uur zou de spelletjesmiddag beginnen en we waren dan ook op tijd aanwezig. Ik was ingedeeld bij het waterspel en gezien het weer had ik hier geen enkel probleem mee. Het was helaas niet zo druk als dat we gehoopt hadden, maar het was wel een gezellige boel en de aanwezige kindjes hadden het in ieder geval goed naar hun zin. Ze konden blik gooien, spijkerpoepen, steltenlopen, water overbrengen, zaklopen, spijkerbroek hangen etc. etc.
Met name het spel waarbij twee kinderen tegen elkaar water uit een emmer moesten scheppen en vervolgens een stukje verder in een fles moesten gieten en deze vervolgens helemaal vullen was enorm in trek. Of dit nu kwam door het spel zelf of de begeleidster van het spel is niet helemaal duidelijk, maar er is heel wat water overgebracht. Later op de middag toen de kids allemaal weer een beetje hun eigen gang gingen, zijn de papa's en mama's lekker in het zonnetje gaan zitten en natuurlijk hoort daar dan wat lekkers bij.
Uiteindelijk hebben we samen met onze campingvriendjes nog frietjes gegeten (alweer) en daarna hebben we onze spullen gepakt en zijn we op huis aan gegaan. Er moest tenslotte dinsdag gewoon weer gewerkt worden. Inmiddels zijn we in mei aanbeland en we hopen van harte dat we deze maand van Kind en Toekomst de bevestiging krijgen dat ons dossier terug is uit China en dat we mogen wachten op HET TELEFOONTJE. Vanavond mag sticker 10 worden geplakt en hiermee blijven er nog 25 vakjes open.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten