Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

donderdag 28 juni 2012

Nou dat hebben wij dan weer

Vol verwachting kijken we uit naar het eerste kleine zwart/wit kopie fotootje van onze zoon en wat denken jullie ???? Jawel, de postbode heeft besloten om vandaag onze straat maar gewoon over te slaan. De hele middag ben ik thuis geweest met mijn blik gericht op het raam om hem zeker niet te missen. Mijn moeder heeft zelfs MaJin van school gehaald, want ik wilde thuis niet weg. Maar allemaal voor niets. Om 17.00 uur zag ik hem als een speer op zijn fiets voorbij fietsen. Hij heeft waarschijnlijk gedacht het is mij te warm en morgen weer een dag. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHH Morgen moeten wij beiden werken, dus dan zien wij de envelop ook pas laat. Het zou ook eens een keer mee zitten, maar ach we kunnen nu wel weer iets hebben. Vanavond lekker met wat familie en vrienden het goede nieuws vieren.

6 opmerkingen:

  1. ooooh das balen!

    Waarom gaat dat niet gewoon via de mail he.. zucht..

    Joepie! een zoon!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. AAAAAARRRRRCCCCHHHHH dat ook nog eens... t is inderdaad enorm jammer dat het niet gewoon even per mail kon maar ja je doet er niks aan, dus t is nog even dromen over hoe jullie manneke eruit ziet!! Droom ze t zal vast en zeker een prachtig manneke zijn!! xox

    BeantwoordenVerwijderen
  3. GGGGRRRRHHHH,

    helaas is ons dat ook bij de 2e procedure gebeurd. De post kwam niet meteen de dag erna maar de dag DAARNA.
    Weet nog dat ik zoooo teleurgesteld was. Ook al was het maar een slechte kwaliteit kopie zwart/wit foto. Maar toch, een niet adoptief moeder was zo ontzettend verbaasd dat dit mij zo raakte.
    Tjaa, daar moet je voor adopteren, om dat te begrijpen.
    Heel veel sterkte. Morgen gaat het dan wel definitief gebeuren en hebben jullie een gezichtje bij jullie zoon.

    Sterkte,
    Patricia mama van 2 Chinese dochters

    BeantwoordenVerwijderen
  4. oh nee he, het zal toch niet!!!
    Maar een ding scheelt dan hebben jullie dus 2 keer feest, vandaag met familie en vrienden en morgen na het zien van de allereerste foto('s) van jullie zoon en broertje! Tja een extra feestje is natuurlijk ook niet erg, toch?

    Het blijft balen, maar ja je moet het maar positief zien. Wij kregen de foto's pas 1 dag voor vertrek en dus 1 week na het voorstel, ik weet nog precies hoe dat wachten en hoe ongeduldig ik was om te zien hoe ze er nu uitzagen. En wat waren de foto's mooi (bij ons wel kleur maar slechte print)

    Dus geniet vanavond en morgen gewoon weer met foto!

    Groetjes,
    Nataschja moeder van 2 Nigeriaanse beauties

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat ontzettend balen. Zit je er zo naar uit te kijken, staren naar een zwart wit foto van je zoon; de verliefdheid die opkomt en dan komt die postbode de zo belangrijke envelop niet brengen. Hij moest eens weten.
    Wij werden de dag voordat we naar Kos vertrokken gebeld en moesten dus een week wachten voordat we een gezicht erbij hadden. Maar jullie worden vast morgen verblijd. Ben heel erg benieuwd naar jullie sichuan jongen!
    Fijne avond en neem er maar een lekkere borrel op! De eindfinish is echt in zicht!
    Groet, Colette

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat hadden wij dus ook.. Duurde twee dagen voordat de post er was. De foto bij ons was heel slecht een kopie van een kopie., maar het rapport was zo mooi om te lezen. Het duurt trouwens wel weer n twee weken voordat ze de foto's sturen dus wees op t wachten voorbereid!!

    Mar

    BeantwoordenVerwijderen