Lilypie Waiting to Adopt tickers

Lilypie Waiting to Adopt tickers

zondag 10 juni 2012

Ontspannen weekend

Het weekend ben ik goed doorgekomen. Met regelmaat heb ik afstand kunnen doen van mij telefoon, wetende dat ze in het weekend toch niet bellen. Zaterdag tegen de middag belde een vriendin om te vragen of ik zin had die avond mee naar de sauna te gaan. Een sauna bij ons in de buurt heeft een aktie, dat op een avond dat het Nederlands elftal speelt er gratis entree is. Dit heb ik mij geen twee keer laten zeggen en om 19.30 uur zaten we lekker te zweten. Het was duidelijk dat wij niet de enige waren die dit een leuke aktie vonden, maar het was nog wel goed te doen. Om 23.30 uur hadden we het helemaal gehad en zijn we maar eens naar huis gegaan. Heerlijk zo'n spontane aktie. Vandaag zijn MaJin en ik samen met Ingrid, Rosalie, Karin, Fenna, Sheila en Yenna naar de musical De Kleine Zeemeermin geweest. Jawel, met de kortingskaartjes van de AH (we blijven tenslotte toch Nederlanders). We hadden de voorstelling van 12.00 uur. Wel een beetje een rare tijd, maar voor de zondag misschien ook wel prettig. We waren allemaal ruimschoots op tijd bij het theater, dus we konden nog even van het zonnetje genieten. Ook in de zaal hebben we volop genoten van de voorstelling. Wat een leuke show met prachtige decors en kostuums. Ook de kleine meiden hebben echt zitten genieten. Dit is echt helemaal ons ding. Na de voostelling was het tijd voor een verlate lunch en waar sluit je zo'n geweldige middag nou het beste af. Bij een Sushi restaurant. We hadden al wat voorwerk gedaan en binnen een kwartier zaten we bij Sumo. De lunch was zeer gunstig geprijst en we hadden tot 17.00 uur de tijd om onbeperkt te bestellen en dat hebben ze daar geweten ook. We hebben ons echt te goed gedaan aan zo goed als alles van de kaart en ik kan niet anders zeggen dat het verrukkelijk was. Zeker een aanrader. Uiteindelijk waren we iets na zessen thuis en mocht MaJin weer een cadeautje uitpakken. Deze keer was het een sleutelhanger met daarop de tekst "De liefste zus" en dan aan de binnenkant, "dat ben jij" en daarnaast pronkt nu een fotootje van ons meisje. Ze is er super blij mee, dus dank je meiden. Vanavond is ons meisje voor het eerst, sinds de laatste inbraak, weer naar haar eigen bed gegaan. Ze vond het wel eng, maar ze is toch dapper gaan liggen. Ik hoop dat het vannacht gaat lukken. Morgen ga ik weer in de stress-stand. Zodra er goed nieuws is, zal dat hier te lezen zijn (natuurlijk, nadat de familie eerst op de hoogte is gebracht) en als er nog geen nieuws is, zal er vast wel iets anders te melden zijn.

4 opmerkingen:

  1. Marlou, Igor en MaJin,

    Hopelijk deze week het verwachtte
    telefoontje.
    Ik zal voor jullie flink duimen!!!!!!!!

    Dikke kus vanuit Horst.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij duimen ook onwijs hard mee. Wel fijn dat je een heerlijk weekend achter de rug hebt. Zo uitgenodigd worden door een vriendin (weet duidelijk wat je nodig hebt hihihi) en dan zo n gezellige zondag met 4 fantastische meiden, nou meiss dat zijn weer gouden momentjes die je in elk geval weer in je zak kunt steken. Nu inderdaad weer in stres stand of je wilt of niet het gebeurd toch...(weten we allemaal maar al te goed, helaas...) Maar wie weet word dit JULLIE week t zou wel geweldig zijn eindelijk te weten wie jullie 2e wonder gaat worden. Hou je taai, wil je contact altijd welkom en voor nu HOU VOL Dikke knuf Rachel

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wij wachten met je mee..

    (En wat heerlijk dat je het weekend kan ontspannen!)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Edwin, Anita en Xue-Ling11 juni 2012 om 10:06

    Klinkt als een heerlijk weekend..... En nu weer naar de "o-jee-ze-kunnen-ieder-moment-bellen"-stand. Sterkte deze week en we duimen dat het telefoontje snel komt (die van ons was op maandag!).
    Groetjes,
    Edwin, Anita en Xue-Ling

    BeantwoordenVerwijderen